"About"

Welkom op Krabbelpoot! Ik hoop dat je met plezier mijn logjes zult lezen en misschien wel een reactie achter zult laten.

Dit log gaat over een 20 jarige (jonge)vrouw die alles uit het leven wil halen. Samen met haar vriendlief is ze woonachtig in het mooie en levendige Almere - Haven. Is sinds dit schooljaar weer terug op school om de opleiding "Kunst en Cultuur" te volgen, wat tot nu toe een erg leuke en intensieve opleiding is.

Samen met vriendlief heeft deze mádame ook nog eens 4 huisdieren (wees gerust, we hebben een groot huis, dus zoveel lijkt het niet), wat ik graag onze "Beestenboel" noem.

Verder vind ik het superleuk om te fotograveren, maar aangezien mijn trouwe camera er mee is uitgescheden ben ik nu camera loos, en dus doet mijn lieve "Slimme telefoon". Hou ik superveel van lezen, en ben dus ook helemaal gelukkig met mijn geliefde e - reader. En ja. Ik schijn ook nog aardig te kunnen schrijven.

Ik heb eerdere blogjes gehad, maar na een "Grote ombouw" van web-log, is mijn vorige krabbelpoot helaas uit de lucht gehaald, en was ik overgestapt op punt.nl.

Helaas was dit niet helemaal naar mijn wens, en miste ik toch wel mijn naam krabbelpoot, en besloot ik te stoppen.

En nu, een paar maanden later ben ik dan toch terug onder mijn favoriete "Krabbelpoot" naam. Ik hoop nog lang door te gaan, en ben toch aan het nadenken over een eigen domein. Maar of dit ooit werkelijkheid word?

Neem gerust een kijkje, en vergeet vooral geen krabbel achter te laten, deze worden zeker gewaardeerd

X, Tot krabbels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten