zaterdag 29 september 2012

"How's life, just like... study"

Hallo allemaal! Zo. Hier is het lang stil geweest...
Ik ben er nog hoor, zeker wel, mijn school is weer begonnen en daar heb ik het heel erg druk mee op het moment. Elke dag zit ik tot half 5, en als klap op de vuurpijl heeft mijn geliefde laptop het begeven. Volgende maand kom ik dus weer helemaal terug (als ik een nieuwe laptop heb), en tot die tijd schrijf ik op de computer van mijn vriendje de blogjes. Omdat ik het echt superdruk  heb met school, gaat dit 3 x per week gebeuren, op de zaterdag, zondag en de woensdag. Dus vanaf morgen komt er een splinternieuwe blog van mij, en ik zal jullie vanaf morgen ook weer allemaal gaan lezen. Als ik weer een nieuwe laptop heb kom ik helemaal terug, dan ben ik namelijk van plan om vooruit te schrijven, alleen moet ik nog even kijken hoe en wat dat gebeuren. Ik wilde even laten weten dat hier morgen weer een blogje komt over mij en mijn spannende leven, dit zal dus een blog worden die kort samenvat hoe de eerste weken op school zijn, woensdag een uitleg over hoe ik de blogjes ga maken, en vanaf volgende week zaterdag komt er weer een post online. Tot die tijd ben ik super benieuwd hoe het met mijn lieve lezertjes gaat!

X, Tot Krabbels!
P.S : vanaf morgen ga ik jullie ook weer bezoeken :)

2 opmerkingen:

  1. Goed dat je weer naar school gaat, maar het klinkt wel alsof je heel druk bent! Ik ben benieuwd naar je nieuwe blogjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam je blog vandaag tegen en denk eens even rondkijken. Ziet er allemaal leuk uit en heb je in mijn Bloglovin gezet, dus zal vast vaker terug komen.

    BeantwoordenVerwijderen