vrijdag 13 juli 2012

"The greatest gift"

Mijn lieve vriend en ik gaan aankomende zondag vieren dat wij 1 jaar samen zijn. Het lijkt nog zo kort geleden dat wij elkaar ontmoetten in de C1000 en dat we voor het eerst oogcontact kregen.

Vriendlief is altijd heel zorgzaam als ik mij niet lekker voel, waar ik altijd heel erg behoefte aan heb. Als ik mij niet lekker voel, wil ik het liefst een lichaam naast mij hebben dat mij warm houdt, en waar ik me lekker in kan verstoppen. Heerlijk vind ik dat.

Vriendlief zei gisteren dat hij voor aanstaande Zondag graag een leuk cadeau voor mij wil kopen, en ik heb tegen hem gezegd dat dit niet hoeft, hoewel ik eerlijk durf toe te geven dat ik een meisje met veel wensen ben, vind ik het net zo fijn om gewoon heerlijk de hele dag met hem op bedje te vertoeven, of dat hij lekker een ontbijtje op bed voor me maakt, en voor de rest alleen maar lekker knuffelen en vrijen - bijvoorbeeld. Want het grootste geschenk heeft hij me al gegeven, vanaf onze eerste ontmoeting bij de C1000, en dit geschenk lieve lezer, dat is zijn liefde.

X, Tot krabbels!

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn voor je zeg :) Alvast gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie eerste jaar samen! En inderdaad, waarom zou je cadeautjes willen hebben als het grootste cadeautje elke ochtend naast je wakker wordt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is liefde mooi. Geniet er van en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat fijn voor jullie :)

  BeantwoordenVerwijderen