vrijdag 12 oktober 2012

Dinner @ Kimono

Vorige week donderdag heb ik samen met BesteVriendinnetje weer eens een lekker meiden - shop - in - de - stad - met - uit eten te houden. Eerst gingen we dus uit eten, en dit was bij de "Kimono".

Het is een Japanse sushi en grill bar (waar ze dus voor de anti - sushi mensen ook vlees en groente hebben), en ooooooooh! Wat is het goddelijk!

Een kleine uitleg, want als je er voor t eerst komt, dan kan het nog best ingewikkeld zijn :)

- U kunt 2 uur lang onbeperkt bestellen van de menu kaart (6 rondes)
- Het aantal gerechten dient u zelf in te vullen op onze bestelformulier
- Per ronde kunt u per persoon maximaal 5 gerechten bestellen
- De volgende bestelling kan genuttigd worden indien de vorige bestelling genuttigd is.

Om verspilling te voorkomen hanteren wij een verspillings beleid. Restanten als gevolg van over bestelling worden in rekening gebracht. Voor sushi is dit 1 euro per stuk, voor gerechten 2 euro.


Er is een soort grote kaart, waar allemaal cijfertjes op staan. Op die kaart moet je door middel van streepjes met het potlood aangeven welk gerecht je wilt nemen. Deze gerechten kun je vinden op de menu kaart, waar alle gerechten voorzien zijn van nummers, en die je dus dan op dat formulier kunt invullen. 

BesteVriendinnetje houdt super veel van sushi, en ik walg ervan. Maar voor de niet sushi liefhebbers, een schrale troost. Er zijn heel veel (en superlekkere!) groente en vleesgerechten die je kunt bestellen. 

Kortom, ik vind dit een heerlijk, gezellig en knus restaurantje om zeker vaker te komen. Je betaald ong. 19.80 per persoon om 6 rondes lang onbeperkt te eten. En geloof me, je gaat als een plofzak naar huis...

X, Tot krabbels!

p.s: ik ben bezig om een manier te bedenken om elke dag te kunnen bloggen. Heeft iemand hier misschien tips voor? Tot die tijd zal ik bloggen als ik tijd heb ;)

4 opmerkingen:

 1. Ik houd ook niet van sushi, maar dit klinkt wel heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend als je niet van sushi houdt, maar gelukkig zijn er plenty of other stuff. Vind je de geur dan wel okay?
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nouja, ik heb er niet echt heel erg last van ofzo. Het stinkt niet zo erg als andere vis hahaha

   X

   Verwijderen
  2. Haha dat valt dan wel weer mee hehe.

   Verwijderen