maandag 1 oktober 2012

"Love to be me again!"

Sinds ik weer op school zit, zit ik weer lekker in mijn vel. Ik ben niet meer zo verlegen en vind het fijn als mensen me "prettig gestoord" noemen, of als mensen lachen om mijn onhandige dingen en opmerkingen.

Hoe dit opeens zo is gekomen weet ik niet, maar ik ben er blij mee! Ik geniet van het leven, samen met mijn lieve vriend. Kun je nagaan hoe goed het maar is dat ik weer op school zit!

Ook met de vrienden van liefje ben ik anders in de omgang tegenwoordig. Ik ben meer mezelf tegen hun, en krijg daar ook steeds vaker complimentjes over. Hoewel ik nog steeds verlegen ben, en ook echt niet snel een gesprek met een totaal vreemd iemand bij de bushalte zal beginnen, weet ik dat het allemaal goed gaat komen.

Ik ben meer zeker van mezelf en durf meer te zeggen en te doen. Ook in de klas merk ik het. Als er iemand iets zegt waar ik het niet mee eens ben, ben ik plots niet meer op mijn bekkie gevallen, maar heb ik een weerwoord.

Misschien komt het wel omdat ik mezelf heb hervonden. Ik draag weer make - up, en ben weer bijna net zo spontaan als vroeger. Hoewel ik niet veel vrije tijd heb, probeer ik te genieten van elke seconden die ik heb, samen met de liefde van mijn leven en met mijn vrienden, en gosh.. Ik ben weer helemaal gelukkig met mezelf

(oké, misschien een paar pondjes minder.. maar da's wat anders niet !?)

X, Tot Krabbels!

10 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je weer lekker in je vel zit!
  Leuke blog heb je, ik volg je via bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je compliment! Ik volg je op twitter met jou blog, en vind dat jij ook echt een super blog hebt ;)

   Verwijderen
 2. Wat goed zeg! Het is zo fijn als je je ineens weer helemaal goed voelt. Ik weet natuurlijk niet hoe het eerst ging, zie je blog vandaag pas voor het eerst ;) Maar ik herken me er wel een heel klein beetje in, na een aantal rottige jaren ben ik de laatste maanden ook gelukkiger dan ooit. Dat is héél fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was niet zo dat ik me heel erg kut voelde ofzo, maar ik was gewoon altijd overal onzeker over. En nu is dat heel anders. Ik ben gewoon zekerder van mezelf, en dat geeft echt een goed gevoel:)

   Verwijderen
 3. Fijn dat je weer goed in je vel zit, en die paar pondjes minder komt ooit nog wel toch (: lekker hardlopen met vriendinnen? of zumba, dat is ook heel leuk. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je weer goed in je vel zit. jezelf aanvaarden is echt wel belangrijk om te gaan genieten van het leven, en zo te lezen doe je dat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om je zo lekker in je vel weer te voelen...
  Leuke blog heb je... volg je nu ook via Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn om te lezen dat het goed met je gaat, als je lekker in je vel zit ben je vanzelf ook minder onzeker!

  BeantwoordenVerwijderen