dinsdag 23 oktober 2012

"Surprise!"

Gisteren moest vriendje lief tot laat werken. Samen met BesteVriendinnetje en haar vriend heb ik de dag doorgebracht. Het was echt heel gezellig! Vooral omdat we elkaar niet meer zoveel zien :(. Maar goed. Ik heb toen dus besloten om vriendje lief mee uit eten te nemen.

Ik heb gekozen voor ANNO. Dit is een discotheek, een hotel én een restaurant met lounge. Ook op de foto's ziet het er gezellig uit, en het menu ziet er heerlijk uit voor een kleine prijs. Dat is ook erg positief.

Toen liefje me dan ook belde, en ik hem vertelde dat we donderdag iets gingen doen, en ik het hem nog niet zou vertellen, was ie bang dat ik dansles had geregeld. Daar heb ik nog niet eens over nagedacht, maar was ook wel leuk hahaha. Hij vroeg ook wel 10 x of we iets gingen doen wat hij ook echt wel leuk vind (het is op donderdagavond namelijk koopavond, en hij haat het om te shoppen :(). Dus ik probeerde hem te overtuigen, maar het lukte niet helemaal, dus zei ik maar dat ik het hem die zelfde avond nog zou vertellen.

Eenmaal thuis vroeg ik of ie me vertrouwde. Hij zei van wel, maar niet met koopavond en iets leuks doen. Dus heb ik het hem maar verteld om hem uit zijn lijden te verlossen, en wat denk je? Hij vond het een super leuk idee!

De twijfel komt omdat ik heel graag een keer met hem lekker door de stad wil slenteren (en natuurlijk shoppen ^^) maar dat wil hij niet. Wel een keertje in Amsterdam, dat vind hij dan wel leuk, maar Almere vind hij heel erg saai.

Gelukkig vind hij het alleen maar leuk, en word donderdag lekker genoten van een maaltijd! Goedkoop en een indrukwekkende menu kaart vind ik zelf ;)

X, Tot Krabbels!

3 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier met je liefje! Samen uit eten is altijd een geslaagd plan, al zeg ik het zelf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om dat soort dingen te doen inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen