donderdag 18 oktober 2012

"Tandartsvrees"

De laatste tijd heb ik een beetje last van mijn gebit. Ik poets het goed, maar toch doet alles wat ik eet en drink pijn. Erg vervelend, zul je denken. BEL EEN TANDARTS!

Ik probeer mezelf er al een paar weken van te overtuigen om gewoon een tandarts te bellen. Ik ben namelijk doodsbang voor de tandarts. Ik durf niet. Als ik er alleen al aan denk word ik misselijk.

Toch heb ik besloten dat zodra ik mijn rooster weet voor in de herfstvakantie (morgen dus) ik voor volgende week een afspraak ga maken. Misschien wel voor de week daarop omdat ik veel, maar dan ook echt heel veel toetsen heb en die allemaal aankomende week moet voorbereiden.

Eigenlijk vertel ik dit zodat het op papier staat en ik dan ook echt moet gaan, niet omdat dit echt heel erg boeiend is voor jullie om te lezen. Maar misschien als jullie me minder bang maken (dus niet zeggen dat jij ook niet durft :P) dat ik dan wat sneller de moed heb om te gaan.

(mijn vriend is niet zo goed in moed inpraten, die zegt gewoon dat ik moet gaan, maar ik heb nog steeds niet gebeld..)

X, Tot krabbels!

3 opmerkingen:

 1. Ik herken het wel.
  Ik was ook altijd bang voor de tandarts maar je moet maar zo denken, als je gaat heb je geen last meer.
  En de tandarts stelt je meestal op je gemak, als je aangeeft dat je echt bang bent.

  Succes!
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar uiteindelijk is het wel beter, want dan heb je geen pijn meer met eten en drinken, komt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, ik ben nooit bang geweest van de tandarts eigenlijk. En weet je hoe dat komt? Het doet geen zeer! Er is niks om bang voor te zijn, echt niet. Geloof me, anders was ik ook allang bang geweest...

  BeantwoordenVerwijderen