dinsdag 26 juni 2012

"21 Jumpstreet"

Op de achterkant:

 In de actiekomedie 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) helemaal klaar met hun puberbestaan. Ze sluiten zich aan bij de politie en bij de geheime eenheid ‘Jump Street’ en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school. 

Mijn mening:

Ik ben in slaap gevallen. Zegt dat genoeg?
Liefje en ik dachten weer eens een leuke film te downloaden (ja iknow, heel slecht), we hadden dit al een tijdje niet meer gedaan, gezellig met zn 2tjes een filmpie kijken dus ik was er wel voor in. Er draaien op dit moment niet veel leuke films, maar deze leek me wel leuk. Een komedie, undercover en actie bij elkaar spreekt mij altijd wel aan. En de trailer was ook echt supergoed!

Als je de verwachtingen van deze film niet zo hoog stelt, is het best een goede film, maar ik verwachtte er natuurlijk weer teveel van, en dus was het bagger! Beetje jammer vind ik zelf, maar het is niet anders. Ik zou m niet aanraden, maar smaken verschillen natuurlijk! De komedie is ver te zoeken, en aan het einde word het pas echt spannend. Beetje jammer vind ik zelf, want de opzet is erg leuk! Ze hadden er alleen wat meer lachertjes in moeten verwerken. Als actiefilm is het beter, maar actiekomediefilm, zou ik hem niet geven.

Mijn cijfer: 5 

2 opmerkingen:

  1. Oh oh.. ik wilde de film juist binnekort gaan kijken met mijn vriend.


    xcomemoda.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig had je Channing Tatum om naar te kijken ;)

    BeantwoordenVerwijderen