donderdag 14 juni 2012

"First day of school"

Wat een dag. Mijn dag begon vandaag om half 6, en dat alleen zodat ik lekker rustigaan kon doen om me klaar te maken voor de kennismakings/educatiedag vandaag op het ROC in Lelystad.

Het was eigenlijk best saai. Eerst werden we achter een computer gegooid, om een of andere domme test te maken, en daarna moesten we elkaars haar wassen.

Toen kregen we een groepsopdracht, en ik dacht hier komt het, er komt wat leuks! Nee hoor, we moesten vakanties in gaan plannen -_-'.

Toen gingen de 2 docenten met iedereen even apart zitten om te vertellen of je voor de opleiding was aangenomen. Met mijn 20 jaar was ik de oudste, en het schijnt dat als je kapster wilt worden, dat je dan nog best jong bent als je van school af komt, dus ik had er al een beetje een hard hoofd in. Het is omdat ik het graag wil, maar anders had ik bij voorbaat waarschijnlijk al afgehaakt.

Toen ik aan de beurt was voor het gesprek kwam het al: Je bent te oud, en ik maar denken dat 20 nog jong is dacht ik, mij werd altijd verteld dat je zo oud bent als jeje voelt, toch? Lekker dan. En nu? Vroeg ik.

Nou ik zou eventueel mee kunnen delen aan de opleiding, maar alléén als ik vóór 1 September een werkplek heb, zodat ik deze opleiding BBL kan doen (Werken & Leren)

Als dit niet lukt? Dan zit ik nog in de knoop, want ik wil heel graag terug naar school, ik denk dat ik dan iets met media ga doen. Het lijkt me echt awesome om bijv. fotografie opleiding te doen, of iets met schrijven. Ik heb een Niveau 2 diploma, dus dat betekend dat ik eventueel op niveau 3 kan instromen, iemand suggesties?

X, Tot krabbels!

Off topic: het is nu 01.03, en ik lag lekker te slapen op de bank toen vriendlief mij wakker maakte. Ik schrok me dood! Bleek onze zwangere poes aan het bevallen te zijn! Er zijn nu 2 kleintjes uit, en ik ben af en toe foto's aan het maken. Morgen zal ik die zo snel mogelijk plaatsen!

1 opmerking: