woensdag 20 juni 2012

"Gossip & Gucci"


Gossip & Gucci ;; Lauren Weisberger ;; 2007.Op de achterkant:

 Als Bette een baan krijgt bij een superhip prbureau, maakt ze van de ene op de andere dag deel uit van de jetset van Manhattan. Maar al snel worden de eerste scheuren zichtbaar in dit idyllische plaatje: als speeltje van een notoire playboy verschijnt Bette in alle roddelbladen. En haar familie en vrienden zijn minder gelukkig als Bette, die zij zo goed dachten te kennen, ineens op een kloon van Paris Hilton begint te lijken. De redding komt uit onverwachte hoek...

Mijn mening:

Wat een verrukkelijk boek! Ik had nog nooit van dit boek gehoord, tot ik hem kon downloaden voor mijn nieuwe beste vriend, de E - Reader. ik heb dit boek met gemak in een paar dagen uitgelezen, en hoewel ik het einde een beetje jammer vind, ik had iets anders verwacht, is het een lekker boek, vol met humor en sarcasme, en vol verrassingen! Ken je "Devil wears prada", en vond je die ook geweldig, ik zou zeggen, dan mag deze zeker niet in je collectie ontbreken. Het is een mooi verhaal over hoe sterk vriendschap kan zijn, en hoe hard de wereld is. Meer kan ik niet zeggen, maar wel dat het echt een aanrader is!

Mijn cijfer: 9


2 opmerkingen:

  1. Leuke review! Ik heb hem ook gelezen en vond hem ook heerlijk. Ik ben nu bezig in Champagne in Chateau Marmont!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, deze heb ik heel lang geleden op vakantie gelezen. Het lijkt best wel op The Devil Wears Prada maar is een leuke chicklit. Het boek dat Caithlin noemt heb ik óók gelezen (boekenwurm much?), da's een wat ander verhaal maar zeker de moeite waard. :)

    BeantwoordenVerwijderen