vrijdag 15 juni 2012

"Kittens"

Onze lieve zwangere poes is vannacht bevallen. Ik zal nog een speciaal logje maken met foto's, want mamma poes ligt de hele tijd bovenop de kittens.

Het was heel bijzonder om mee te maken, en alle clichés zijn weggelaten, zo wordt er gezegd dat katten het niet fijn vinden om aangehaald te worden en geen mensen in de buurt willen hebben. Onze poes had daar geen last van, tussen het uitpoepen door wilde ze maar wat graag aandacht van mij.

Om 0.00 uur maakte vriendlief me wakker, en zei dat ik dit wel wilde zien. Ik keek achter me, en ja hoor, madáme zit midden in de woonkamer rustig met haar 1e kitten te vozen.

Het was echt heel mooi om te zien (niet hoe ze uitgepoept werden hoor, jakkie!), en ik wil vanaf nu, tot ze weggaan een foto per week maken, om te kunnen herinneren hoe ze zijn verandert, want dat is natuurlijk heel erg leuk, ook voor de aankomende baasjes!

De kittens en mamma poes maken het goed, de kittens vechten om melk (hállo, ze heeft 6 tepels hoor!) en mamma poes ligt vrolijk bovenop, en als ze weg gaat is het erg leuk om te zien dat als een van de kittens piept, mamma gelijk kijkt of alles nog goed is. Ze is om 2.29 bevallen van de 4e - en laatste kitten.

X, Tot krabbels!

2 opmerkingen: