vrijdag 1 juni 2012

"Time for some changes around here!"

Ik ga beginnen aan de kappersopleiding!

Tenminste... Als alles goed gaat natuurlijk. 14 Juni heb ik een kennismakingsdag, en als ik daar doorheen ben, krijg ik bericht. Ik heb 1 probleempje...

Ik vind het echt vreselijk om mijn bril op te hebben (Oh ja, en ik heb een bril!), daarom heb ik altijd lenzen in... Nouja.. Als ik ze niet vergeet te bestellen tenminste!

Alleen over hoe ik eruit kan zien.. Dat is echt verschrikkelijk! Ik vind het soms de moeite niet eens waard om de badkamer in te gaan om ook maar mijn make up aan te raken. Mijn haar doe ik snel in een knot als ik moet werken, en voor ik het weet ben ik werk proof.

Nu is dit natuurlijk voor het werk. Toen ik nog naar school ging, ging ik wel helemaal tot in de puntjes verzorgt naar school.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn kennis over make - up best wel ben verloren in 3 jaar tijd. Het is echt verschrikkelijk! Ik heb mijn foundation weggegooid, weet opeens niet meer welk goedje op welk deel moet, en ik wil als ik weer naar school ga, toch wel weer wat meer aan mijn uiterlijk denken.

Het is natuurlijk een uiterlijke verzorgings opleiding, en omdat ik in 2 maanden tijd ruim 20 kilo ben afgevallen, pas ik heel veel kleding niet meer, en ja, je raadt het al, ik heb genoegen genomen met wat ik heb.

Mijn vriend en ik hebben het niet zo heel breed, en mede daarom is alles ook wel weer ingekrompen, maar ik wil wel weer een beetje terug naar vroeger, ik mis het make uppen wel eigenlijk!

Van pietje precies ben ik in een zwerver veranderd - HELP?!

X, Tot krabbels!

5 opmerkingen:

 1. Met een BB Cream of getinte dagcreme en wat mascara kan je gerust al de deur uit! Wees gewoon jezelf, dat is een schoonheid op zich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja inderdaad wat Delphine zegt. En gelukkig zijn er veel goede sites met beautytips, dus misschien kan je dat ook wel helpen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven.
  Liefs, Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben het eens met de bovenstaande reacties. Wanneer jij lekker in je vel zit (en dat lijkt me wel, gezien het feit dat je besloten hebt een opleiding te gaan volgen en je ontzettend veel in korte tijd bent afgevallen; wat een prestatie!), straal je automatisch al. Dan heb je nauwelijks make-up nodig.

  Wat je te grote kleding en kleine budget betreft: je kunt altijd bekijken of je kleding zelf kunt innaaien. Ook zijn er genoeg naaisters die zoiets voor je zouden kunnen doen. Scheelt ook weer geld!

  BeantwoordenVerwijderen