woensdag 27 juni 2012

"Accident"

Vandaag was mijn een á laatste dag op het werk. Het beloofde een saaie dag te worden, met gewone werkzaamheden, en bepaalde collega's die ik niet meer - als collega zal zien. Ik ben de laatste 2 weken erg demotiverend bezig, en voornamelijk dagdromend de werkdag aan het doorhalen, dit is misschien niet zo'n slimme krabbel actie...

Vanmorgen was ik lege kratjes op een container naar achter aan het brengen. Maar was vergeten om de touwtjes aan elkaar vast te knopen. In het magazijn kreeg ik ruzie met deze container (en de kratjes die daarop stonden), dat ding bleef hangen en wilde niet voorruit, maar ook achteruit bleek een zware klus voor dat vervelende stuk vreten!

Ik dus trekken en duwen, en voor ik het wist.. Had ik hele erge hoofdpijn. Zo'n kratje (gelukkig was ie leeg) is met de punt op mijn hoofd gedonderd en heeft mijn voorhoofd van een niet al te mooie bult voorzien. Van de schrik kwamen de tranen over mijn wangen, niet eens van de pijn, maar dat ding kwam gewoon echt uit het niets! Toen er een collega aankwam, die mij hoorde schelden op het schuldige kratje. De collega, dé schat, zei dat ik iets uit de vriezer op moest duikelen om het te koelen, zodat de zwelling minder zou worden.

Ik hollen naar de vriezer (is dat ding toch nog ergens goed voor), waarna ik een half uur boven heb gezeten met een zak bevroren erwtjes. De bedrijfsleider maakte nog een leuke grap: "Nu heb je nog een aandenken aan C1000 hahaha". Ja erg grappig.

De rest van de dag ben ik als de bruid van frankenstein door het gebouw heen gehuppeld, maar gelukkig is de zwelling alweer een stuk minder, en is de hoofdpijn weggetrokken.

Nu is het wachten tot de plek alle kleuren van de regenboog heeft gezien, en uiteindelijk weer mijn eigen kleurtje krijgt.

Tot die tijd, zou ik natuurlijk een waanzinnig verhaal kunnen verzinnen over een vet vechtpartij, dat ik alleen dit heb, maar de tegenstander - dié ligt in het ziekenhuis!

(yeah right..)

X, Tot krabbels!

2 opmerkingen: